Skrytá
Na stráni v mlhách bývá,
mává stínem snů,
ve věčných mracích slov se vrací do domů.
Těch let, co bývá tam je světlem sečtených
a ohněm za pár vteřin věčně spálených.
Ta spirála se točí kolem řady hvězd
a stejně vzdálená je miliony let.
Tvé oči najdou ji i v mracích schovanou,
když chtějí, ruce větru závěs odhrnou.
Přečteno 345x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, NikitaNikaT., Radek.oslov.Šafárik, Agniezka, Meriel, Koza
Komentáře (1)
Komentujících (1)