Sázka na jistotu ...
*
… starý kulatý uhlák
vedle místa kde stávala kamna
a v něm spalitelnej odpad
popsaný slovy
který bez kontextu
pozbyly na významu ....
Na okně
štěbetaj´vrabci
a dole
v parku sere pes,
což
v týhle nepředvídatelný době
docela
smrdí optimizmem,
že na některý věci je možný i teď
.... bez rizika ...
... ... ... vsadit ...
*
---------------------------------------------------
Comment někomu z Vás ...
*
Přečteno 301x
Tipy 19
Poslední tipující: Michal Kvido, Divoženka1, ilona, Žqáry, Nút, WAYWARD, Jana M., chroust17, Severka, zenge, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)