bANALITA
Anotace: co se to kolem deje?...samy banality...
Díváš se na mouchu, co ti lítá kolem hlavy.
Snažíš se přestat přemýšlet nad tím
proč je všechno tak bANÁLNĚ jednoduchý.
-Ta ruka už tu tužku nedrží-
Někdo ti zakryl oči, abys neviděl nahotu
na fotografiích, které fotili nezkušení mladíci.
-Ta fotografie už v tom albu dávno není-
Poznáváš po kouskách manické nejistoty
svoje nepochopený nejistoty.
-Ta tužka už na ten papír nepíše-
Bojíš se každýho záchvěvu země
a zvedáš se pokaždý, když je ve vzduchu cítit kouř.
MÁŠ STRACH!
Hledáš ukrytá znnamení, který ti někdo schoval pod polštář
jako ta prospěchářka - Zubní víla.
Nenacházíš...
A stejně dokážeš v jakýkoliv situaci říct
proč je všechno tak neskutečně
bANÁLNĚ
nepochopený....
Přečteno 323x
Tipy 15
Poslední tipující: Marten, malá slečna, carodejka, její alter ego, l'âme, Lucie Teru, Petbab, 6thSun
Komentáře (3)
Komentujících (3)