Za sebe-samy
..........jako jedle,
stále šlapu vedle.
Jediné rozhodnuti,
svět z karet,
se okamžikem zhroutí,
myslím na balet....
Malé piškotky,
dětské vzpomínky,
volám mamy,
stále za sebe-samy.
Vidím Tě v bílém plášti,
beze špetky zášti,
vskutku náherný,
zůstává sen prázdný.
...každý za sebe,tak samy
Přečteno 396x
Tipy 14
Poslední tipující: carodejka, Flamy, Psavec, JohnyD., Láďa, labuť, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)