Do pohádky zas! Raně romantické básně I.
.
Prý jsem smutná?
Ano snad
přestože nejsem
princezna
v mé duši stále listopad
a žádná změna vítězná
Kdo osuší mé slzy slané
slůvky - něžně pohladí
posbírá lístky - růží otrhané
v mém opuštěném podhradí
Má šílená
smutná princezno
sbírej lístky
růží zvadlých
má slůvka
něžně tě pohladí
do ráje tě naladí
.
Přečteno 418x
Tipy 28
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Bíša, Markéta Hl., Houda, Agniezka, nejsembásník, Koza, danav, Flamy, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)