Zrození
Anotace: Už vím,jak to vlastně bylo doopravdy..
ZROZENÍ
snesl se popel
snesl se prach
malé bezbranné pírko
ulehlo na zem
země se zachvěla
hnuly se moře
vzduch dojemně zvlhnul
toť žena se zrodila!
oděna si v šatu nejhezčím
oděna ženskou nahotou
něžná místa ženy
krásou zakrytou
Eva!Eva! jméno tvé
ať ho navždy každý slyší!
ať ho navždy každý zná!
nese se světem – nechť navždy zní!
snesl se popel
snesl se prach
země utichla
moře usnulo
vzduch…
a Eva?
ale jak jsem řekl – navždy zní!
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, PPetrushka, carodejka
Komentáře (2)
Komentujících (2)