Krajina
Letadlo dělalo mohutný zvuk,
za sebou nechalo dlouhý bílý pruh.
Psí štěkání rozléhalo se v dáli,
na větvích stromů zpívali ptáci.
Rostou pupeny ve větvích stromů,
všechno se probírá do jarního shonu.
Broskvové slunce zapadá za obzor,
vypouští měsíc na jeho noční pouť.
Komentáře (0)