Malý jezdec

Malý jezdec

Anotace: Verše do kterých jsem si dala akordy a když jsem u dna...zahraji si je, stejně jako jsem je na dně vymýšlela... snažím se tím vyrovnat sama se sebou

Malý jezdec jede tmou,
nevníma své okolí,
jede někam cestou svou,
nejspíš se to nezmění!
….........

Malý jezdec jede tmou,
kterou hlavně v srdci má,
duše někde pod vodou,
křehká, a pořád němá!
….........
Malý jezdec jede tmou,
nikde nikdo není,
přeje si být oblohou,
kde jiné duše se mění.
….........
Malý jezdec jede tmou,
nezná cestu dále,
už dál nohy nemohou,
on klopýtá stále.
….........
Malý jezdec kouká tmou,
sedí v mokré trávě,
zpívá znova píseň svou,
jak nemohl už dále.
….........
Malý jezdec leze tmou,
strach má v tom svém těle,
slzičky mu z očích jdou,
jen on se v té tmě chvěje.
….........
Malý jezdec už nejede tmou,
vše už to totiž zdal,
nechce jít životní zahradou,
už nechce jít dál!
Autor Trosečník života, 08.04.2010
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moc děkuji:) možná bychom to mohli nazvat jako tmavomodrý svět...

10.04.2010 00:18:00 | Trosečník života

líbí

vítej v tomhle modrém světě ;)

09.04.2010 23:47:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel