Jiskra s vůní akátů
Anotace: I believe You with all my heart.
Ztrácí se světlo
ve tmě.
Ale v dáli třpytí se
jiskra s vůní akátů,
stéká v poli brokátu.
Časodění spletlo
k sobě vůli a naději,
spoutány jsou lanem
z přátelské oceli.
A teď už jen čekat,
jak se karty vymění.
Tisíce časových mil
daleko, překonáme
z posledních sil
vesmírnou bouři.
A dál?
Dál se kráčí dál,
snad ladnou chůzí.
Přečteno 333x
Tipy 25
Poslední tipující: Airen, Gabrielle, ilona, Labanda, zelená víla, takova, harmony, Psavec, modrá..., Eventris, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)