Setkání
Anotace: Lehce zasněná báseň o lidech, které potkáváte v tramvaji.
Náhodné setkání,
výměna pohledů,
nesmělých.
Trochu se usměji,
dalších pár pohledů,
nechtěných?
Víc toho nečekám,
tvůj úsměv nevidím,
chtěla bych.
A tak odcházím
z tramvaje,
má krásná neznámá,
tebe neznaje.
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: nedám si. díky, pamp_elka, CULIKATÁ
Komentáře (0)