Zoufalý hlupák
--------------------------------------------------------
Zraněný cit
se nedá pochopit
nemáš-li ho ty
----------------
jde se opít
srdce si utopit
v žalu sklenky
----------------
rozbije si
sklenici o čelo
střepy přinášejí štěstí, ne?
-----------------------------
on krvácí, jémine
hlupák, může si za to sám
--------------------------------------------------------
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)