JEN JARO LÁSKU PŘIVAŽÍ
V paprscích slunce
láska je slepá
jsou smutné konce
jak roztržená mapa
Tulaku na kraji strže
hledáš si štěstí co nečeká
planá růže
do srdce proniká
V potoce vody dost
tvá ústa ovlaží
na téhle zemi,jsme každý host
i smrt je jen zaváží
V poledne dej se do tance
než přijdeš na to nádraží
pak půjde všechno hladce
JEN JARO LÁSKŮ PŘIVÁŽÍ.
Přečteno 325x
Tipy 25
Poslední tipující: Divoženka1, harmony, PIPSQUEAK, Zasr. romantik, strašidýlko-střapatý, hašlerka, Psavec, modrá..., ta.cupka, Mbonita, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)