Ach jo..
Přemýšlím a ptám se
Jestli budu smět
Do očí Ti pohledět
A v nich vidět zas můj svět
Který kvete hned
Sotva spolu
Padnem lásce za oběť
Budu se jarního deště ptát
Proč tolik bolí mít vážně rád
Proč tolik těší znát člověka
Jehož láska je jak odvěká
Jehož láska jako duha v nekonečnu začíná i končí
Jehož oči pláčou, když s mými se loučí
Přečteno 413x
Tipy 46
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Niky88, ilona, Jiří I.Zahradník, Nút, sophia92, susana načeva, Radek.oslov.Šafárik, sýc, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)