Anotace: krátká, ale ...
krásná..sluníčko,když z duše září..oči promění v nekonečné štěstí..a žít láskou..a milovat, a nechat se milovat..dovolit to..to je mnohdy pro někoho těžký úkol tady na zemi..
pěkný..:o) vidím, že už se Ti život krásně rozzářil :o)
jen tak dál.. ;o)
09.04.2010 16:06:00 | Agniezka