Tanec se smrtí

Tanec se smrtí

Anotace: ..život je kolotoč

Ne, ještě ne, jsem jenom unavená,
chci ještě žít.
Ta bolest přejde, to nic neznamená,
tak můžeš jít.
Neslyšíš?

Ne, ani Ty nejsi ta jediná spravedlivá,
bereš i mladé, nekoukáš na stáří,
nečekáš až se jim zas oči rozzáří,
tak běž!
Neslyší..

No tak pojď, tak pojď si zatančit..
nevadí, že svítá.
Při tanci, prosím Tě
hoď kosu do žita.
Naděje, zoufalství, všechno se se mnou točí
v divokém kolotoči.

Nějak jsi zeslábla..že musíš pro ni zpátky?
Tak běž..a nespěchej, zůstaň tam, za vrátky,
za vrátky života.
Zůstaň tam, za plotem,
chci tančit s životem.

Musím se podívat, vrátka jsou zavřené,
možná mně slyšela jak říkám
Ještě ne
Autor jupiter, 09.04.2010
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel