Ty
Napíšu ti rýmy
zvelebím tvé vlasy
nedělám si šprýmy
z copů dlouhé trasy.
Vrásky dají nádheru
na mžik sklopíš víčka
kapky vody ve džberu
proti slunci sklíčka.
Do duše ti vidím
znám ji jistě celou
v tvém srdci však slídím
kola mysl melou.
Skloníš hlavu do klína
znavena jsi psaním
když má láska usíná
dáváš přednost dlaním.
Přečteno 299x
Tipy 11
Poslední tipující: Nút, CULIKATÁ, Psavec, Květka Š., KirstenSnipe, labuť, Koza
Komentáře (8)
Komentujících (8)