Namaluj Měsíc
Anotace: Původně úkol z hodiny literatury...trochu se to rozrostlo
Namaluj Měsíc
vůní jitrocele.
Slyšíš jak vzdychá srdce v těle?
Vyčti mi z úderů pohádku.
Ale jen slepě a pozpátku.
Hořký zpěv
odrazu na dně vlhkých očí
- krvavé ruce od klokočí.
Cítíš tu barvu zkřehlých dlaní?
Dotkly se nachem tvojich skrání.
Ukovej tón
z mámivé chuti šarlatové,
jež trpkostí se někdy zove.
Ze snítek vřesu napoj stín
uťatých vzlyků kopretin.
Ochutnej
mollovou stopu černě pera
- pamlsek chladný od Baudelaira,
utkaný ze lží něžných vrahů.
Přijdeš mi zítra na popravu?
Přečteno 421x
Tipy 16
Poslední tipující: ilona, Kajaro, divoska_jaja, ludmil, zenge, Jeníček., Psavec, Zasr. romantik, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)