nic s tím neuděláš
Anotace: hold už sem takovej
nemám dosti ctižádosti
co v životě chci dosáhnout
blbý becy plný zlosti
nedokážu nic dotáhnout
že povrchni strašně sem moc
a neřeším voloviny
prokalívám den taky noc
chybí mi ten pocity viny
flákávám se nic nedělám
všechno je mi horzně volný
nejhradši mám prej jenom flám
hold já nejsem chlapec vhodný
pro tenhle svět konfomity
za uspěcehem spěchá každej
na mě sou to rychlý kmity
lidi se i proto vraždej
nikam nikdy nepospíchám
jenom si tak prostě pluju
života se neostýchám
život jak hru já si hraju
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Iv
Komentáře (1)
Komentujících (1)