Do pohádky zas! Raně romantické básně III.
.
Malá něžná mořská víla
do kůže se mi těsně vpila
noci se mnou vášnivě protančila
s ránem v obláček se proměnila
Malá mořská víla
zakletá je v širém moři
ale láska to je síla
co v malém srdci hoří
V malém srdci velká láska
se skromností sobě vlastní
nic neskryje žádná maska
žádná slova když jsou šťastní
A tak končí velká láska
víly a prince
ona věčně bude snít
jak vznášela se během tance
A princ si našel princeznu
.
Přečteno 465x
Tipy 25
Poslední tipující: Lékařka duše, Holis, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, Kars, Dota Slunská, Paulín, Psavec, labuť, Houda, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)