Do pohádky zas! Raně romantické básně IV.
.
Princezna na hrášku
Sama dnes v loži budu spát
nemusíš mi deky stlát
do výšky starých dveří
...
(další autocenzurováno, 3 řádky)
Nasypu ti lásko v lože
hrstku hrášku pod lajntuch
budeš křičet při tom: "Bože!
On by moh' psát Liebenbuch!"
Kniha lásky stránky nemá
pérem píšeš na cejchu
ať je první či sto sedmá
vždycky je to na glajchu!
.
Přečteno 412x
Tipy 24
Poslední tipující: Holis, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, Kars, j.c., Dota Slunská, Markéta Hl., Paulín, Agniezka, Psavec, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)