Zatím hoříš
Anotace: Nausice,................................................
Závoje prosince zatáhly rozbřesky
Pohledy krabatí nelidsky,nehezky
Zatím hoříš.
...Jen
Chtěla bys znát víc
Chtěla bys znát..lehkost
...a umění zelených rosniček
Chtěla bys mít..náladu
...zrozenou z veselých písniček
Chtěla bys dát..
...Lásku,kterou nosíš v dlaních
Komentáře (1)
Komentujících (1)