Víno hned po ránu dá hodně..a hlavně i jinak chutná, protože se ještě nemíchá s chutěmi předchozími ;-)
11.04.2010 13:38:00 | Chancer
Až najdeš slova milá
co by se
komusi zalíbila
nadělej z papíru kuliček
nakrm s nimi
jednu či víc
hladových rybiček
Slová milá ...
je jich přece plný
bílý list ...
záleží na tom
kdo umí je číst...
10.04.2010 18:52:00 | Nút
Svítání je krásné,když neprší.Nerybaříš také náhodou?
Krmíš rybky návnadou
aby zase připlavaly
na lep Čokimu usedaly
k večeři sebe nachystaly:-)))).
10.04.2010 09:09:00 | CULIKATÁ