Poděkování
Anotace: Petrovi a kamarádům - 8.4.2010
„Petr, ty jsi skála.“
to asi proto
v divadle Kámen
(společně s dalšími)
již po druhé
organizuješ
naše literácke čtení.
Petře, děkuji.
A děkuji Vám všem.
Přečteno 335x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ilona, Hazentla, BARBYE, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)