NEJKRÁSNĚJŠÍ BÁSNĚ
Anotace: básně,znějí krasně a v tohle dotyku řvou jak tisíc budíku
Jak měsíc v paprsků nahoty
hledá city samoty
potěší ten úsměv krásně
co jak slova mlčí prázdně
neodcházej luno bledá
jsem to já,kdo hledá
kdo potěší tvé chladné vnady
když sejdou se hříchy dohromady
v noci co jen hlídám přání
jsem to já kdo se klání
jen tiše bez radosti
jsem sen co tě hostí
potom v tichu tvého lůna
zazní jenom krásná struna
to tělo co třese se krásně
to znějí nejkrásnější básně
Přečteno 2768x
Tipy 27
Poslední tipující: Stoneman, Hazentla, PIPSQUEAK, Psavec, labuť, Mbonita, Zasr. romantik, Květka Š., WAYWARD, hašlerka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)