PROSTOPÁŠNOST ŽVATLÁNÍ
Anotace: jen tak, jen jak
pomoc z neskutečna
obstará krásná slečna
na věčnosti věčna
konec nekonečna
nic než-li sebeklam
všude kam se podívá
náruč rozervaná
napětí
panna nekončící objetí(m)
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)