Spletence větví rostou i uvnitř nás
Pro lásku stvořeni
jež v tísici podobách
nikdy nepřestane tríznit nás
Nenávist je pohodlný hotelový pokoj
s láhví kvalitního pití a mladou prostitutkou
Ve městě kde se naše cesty navždy rozcházejí
Stromy stále ještě bez listí
spletence větví rostou i uvnitř nás
V podobě čaker od konečků prstů
až ke třetímu oku
Přečteno 699x
Tipy 21
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, Andrea Vatulíková, Zorenka Ježková, susana načeva, ilona, JohnyD., ewon, Divoženka1, její alter ego, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)