Idylka
Muž čiernej pleti s bielymi ponožkami, noviny a plechovka piva.
Hovoriaci neznámym jazykom.
Dve ženy hádzajúce kamene.
Trblietavé vlny.
Biele čiary po nebi.
Bielohnedá pena v šálke kávy.
A stále ich hádžu.
Muž čiernej pleti stále rozpráva cudzím jazykom.
Pena klesá.
Idylický deň sediac na slnkom vyhriatej pláži,
vo večne upršanom Anglicku.
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: Markéta Hl.
Komentáře (0)