POZVÁNÍ

POZVÁNÍ

Anotace: ze sbírky "Vlci v hlavě"

POZVÁNÍ

Pojď kamaráde bydlet k nám
místa je tu dosti u jednoho stolu
to by se ti líbilo, jak Tě znám
jeden talíř, jeden host, nahoru či dolů
nehraje už roli
máš tu polici a místo v skříni
postel, pár přátel každodeních
pro svou čepici i věšák v síni
jen oken, těch tu moc není
a trochu zima
a spát chodíme za ranního kuropění
a nový svíčky, každej pátek
a věnce, co starý báby uvily
a v listopadu slavíme svůj svátek
jó, to by ses měl.
Já hlavu v dlaních
a ty hlasy mluvily
a mluvily
a tak jsem šel!
Autor Houda, 11.04.2010
Přečteno 237x
Tipy 13
Poslední tipující: Kapka, Jeněcovevzduchukrásného, divoska_jaja, Psavec, hanele m., zenge, Květka Š., labuť, CULIKATÁ, lexus, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné:(((

11.04.2010 07:41:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí