Strach II
Anotace: ....mám strach ze samoty, i strach z blízkosti.....
Strach II
Mám strach ze zesněžených, bílých plání,
mám strach z maminčina prsu,
mám strach z mléka sání.
Mám strach z jara,
mám strach z ledu tání,
mám strach z něžných slov,
mám strach z pousmání.
Mám strach z tvojí blízkosti,
mám strach z něžných polibků,
mám strach z radosti.
Mám strach ze zimy,
mám strach z tepla,
mám strach z květiny, aby nerozkvetla.
Mám strach ze samoty,
mám strach z blízkosti.
Mám strach z hladovění,
mám strach z sytosti.
Mám strach být sám.
Mám strach z odevzdání.
Mám strach ze změny.
Mám strach ze ztráty sama sebe.
Komentáře (0)