Anotace: ...
Jenže ty stejně víš,že ona si to nezaslouží,ani jedno z těhlech nádhernejch slov
12.06.2010 20:47:00 | Rootness
Je to krásné mít někoho rád, přidávej další básně ale věř že ten kdo má rád méně v lásce vyhrává.))
06.05.2010 13:18:00 | carodejka
Možná trošku utíká rytmus,ale co na tom..:) to si piš, žes udělal dobře, že si to sem dal!Úplně nejvíc se mi líbí to...srdce pro tebe předplacené..to je nádherný..
12.04.2010 19:30:00 | Giginka
Je dobře že si to napsal..v básni nemusí vždy jít jen o rytmus..důležitý je také obsah,myšlenka a pocity.Jen rytmus bez myšlenky a zdělení jen za cenu rýmu je jako pták bez křídel.Jsem pouhej laik ale tvá báseń se mě líbí.
11.04.2010 18:49:00 | xoxoxo