Procházka
Slzy z tmavých očí
další tekou z mračen
teskné chvíle v prostoru
jsem do přírody vláčen.
Déšť bez milosti studí
mokrý až na kosti
od rána až k večeru
však vůbec není k zlosti.
I tak hledáš suchý kout
spočinou tvoje údy
chtěl jsi kousek života
šance utéci z nudy.
Milosrdnost hor
ukáže svou moc
raději dolů do bezpečí
než nadejde noc.
Važ každého kroku
uvolněný kámen
špatně na něj pohlédneš
a je s tebou ámen.
Přečteno 300x
Tipy 14
Poslední tipující: Nút, labuť, Psavec, Mbonita, rezina, Květka Š., CULIKATÁ, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (5)
Komentujících (5)