Každý ho máme a každý z nás ho jinak vidí,nebo cítí...
Ten můj byl už hrozně unavený(a jak by ne , taky jsem mu dávala pěkně zabrat)a přesto ted víc než jindy vím , že je.Taky ho máš , koukni za sebe...aha spinká :o)))to asi po dobré podpeřinkové :o)))
12.04.2010 08:33:00 | Nút