Zmatenost..
Zmatenost vrcholí, ach, kde mám hlavu
nevím, co dělám
víš jakpak vypadá let v tomhle stavu?
zbloudilým střelám
podoben jsem, tak se aspoň podívej
jak mi to nejde
už abych přistál, tím lépe, čím dříve
kolik se vejde
do Tvého srdce mých omluv, vždyť cítíš
co se to děje
snad víš, když přáníčko nakonec slyšíš
co Ti kdo přeje?
Přečteno 267x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Niky88, labuť, sophia92, Mbonita, Agniezka, Prinzeschen
Komentáře (0)