Chladná sobota
Bez vody s pocitem žízně
bez svobody s pocitem vězně
s prázdnotou
tisícerou nahotou
stojící na louce
stojící v lese
slzami chřadnoucí.
Ať mi tě noc neodnese!
Tiše prosím.
Přečteno 313x
Tipy 5
Poslední tipující: la loba, jvacl, malá slečna, fialová
Komentáře (1)
Komentujících (1)