Jen zkrášlit si den
Anotace: básníci a proutníci
V noci se jako vrány,
či tmavé mraky z hor,
slétají všichni básníci,
staří i mladí proutníci.
Za jedním cílem,
jen zkrášlit si den,
žít v světě jiném,
kde věčný je sen.
Přečteno 252x
Tipy 6
Poslední tipující: Špáďa, Divoženka1, Jiparo
Komentáře (2)
Komentujících (2)