Osmého dne stanu se služebnicí
....v mém klíně
tvé divé rytmy
buší...
šamane úniku
odevzdávám se
obětovaná
po staletí
mužským rozmarům
...
a bitva o cudnost
prohrána
rozhřešením
meziprostoru vůně tvé kůže
jsi nahý jak Adam
a já přivázána
ke kříži
hedvábím tvé smyslnosti
hořím
zotročena
sladkou hořkostí
tvých nestoudných představ
.....
zaléváš mě horkostí
.....
povznesených nálad
.
.
.
pro ten pocit z dnešní noci
rozpouštím si vlasy
a zdobím si tělo runami
dávných pohanských mystik
kde ty jsi rohatým bohem
a já tvou služebnicí
co svírá tě
stříbrnou obručí
zbožńování
.
.
.
pro potěchu
jeho hříšnosti
směla jsem se tě dotknout
v hlubinách
.
.
.
jsem tebou šílená
navždy
Přečteno 373x
Tipy 44
Poslední tipující: Skywalker, enigman, Manon.H, Lorraine, Jana M., Špáďa, Tomáš Přidal, modrá..., Levandule, labuť, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)