Někdy se rozpouštím v tom,
jak se všechno mění
Je to jak kyselina
- štiplavé tlení
Ne, není to ničí vina
jen přirozený vývoj věcí
Mojí klecí
teče řeka co se nikdy nezastaví
odplaví přání
i když je skrývám v koutku mojí hlavy
Někdy se rozpouštím v tom,
jak se všechno mění
Je to jak kyselina
- šťiplavé tlení
Mít tak aspoň lahev vína...
Já říkám, na takový splín je jedinečný recept - malý výplach buněk mozkových tím vinným mokem :-)))
Za báseň...ST
09.02.2011 19:46:00 | Sladkalu
trochu té nevinné kyseliny vinné, myslíš?
zas hezká, piš víc, piš víc, piš víc
13.06.2010 12:55:00 | drsnosrstej kokršpaněl
ať se neutopíš...
12.04.2010 13:28:00 | Trdlo