Dovolil jsem si to upravit a dopsat.
Dvanáct dívek jedna muška
Jiříkovo vidění
Snědl hada, umí řeči
Ocas z hada mu ostřil zraky
Dvanáct dívek poznat - fuška
Jiříkovo snažení
Kouká, holky!, ztvrdnul v křeči
Vidí v šatech samé vraky
Ta, co nejvíc Jirku chtěla
Falešné vám zuby měla
Prsa samé vycpávky
Prostě víla z pohádky
Kapka medu mušku zláká
Je to zrada na junáka
Nemá štěstí na líci
Že si vybral babici
Těžko nyní hledá radu
Když se zvolna blíží k hradu
Král však snahu ocenil
S babou ho pak oženil
12.04.2010 16:26:00 | Psavec