KLAUNSKÁ**
Světla výkladních skříní
i neonová záře z pasáží
už dávno soucitně mlčí.
A nad městem je obří mlha.
Jen poslední smutnej klaun
se drze vrací z flámu domů.
Upad mu nos a z tváří
se smyl falešnej smích.
Bude mít rád i tohle město.
Jen za trochu dešťový vody
a odlesk slunce ve vlasech
překrásný tanečnice Chloe,
Co ji miloval i kouzelník André,
z Paříže provoněný váhavým,
letmým dotykem dvou dlaní,
když spolu randili pod Eiffelkou.
A klaun byl zas všem
jenom pro smích.
Přečteno 335x
Tipy 13
Poslední tipující: 4LJFilip, Zefi, Divoženka1, Demedalex, Kajaro, Psavec, modrá..., Skalsky Pavel, Petbab, labuť, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)