Anotace: Zřejmě první česká báseň o nádherném klasickém americkém automobilu , se kterým je spjata bohatá historie a pro mě hlavně moje hluboká country duše .
st
12.04.2010 17:09:00 | ROMAN LOHNERT
Pravda je jedna, i když se už mnohé změnilo: kdysi například Ford Mustang byl snem každého kluka a taky, ti, co vzali dráhu, byla první investice, kterou udělali...
12.04.2010 15:33:00 | ROMAN LOHNERT
teda úplně se v něm vidím..dobře napsané ST
12.04.2010 12:52:00 | xoxoxo