Anotace: Based On A True Story.
Agresivita je v hlavách lidí.
Nedostatek času...
Každý by něco chtěl, ale bez jakékoli oběti.
On už to není ŽIVOT, ale binec a mazec
a nikdo to nechce nazvat pravým jménem,
protože zadní vrátka
by se přibouchla, zarezla
a stalo by se to normou,
což zase není myslitelné
pro pár ILUZIONISTŮ,
kteří se žolíkem v rukávě
si myslí, že by se to dalo
při jisté konstelaci hvězd
přece jen ještě změnit...
12.04.2010 15:57:00 | ROMAN LOHNERT