Anotace: Tento obraz,jež visí u nás doma v obýváku,maloval malíř Rudolf Vronka. Mou mamku stál sice celou výplatu, ale na oplátku jí ten obraz zase pomohl v těch nejtěžších chvílích života(mě také, ikdyž jako malá holka jsem se ho bála..).Je smutný, temný,tajemný.
Ten obraz opravdu dovede člověka uklidnit, ale zajímavé je,že jako malá jsem se ho bála. Možná že tím jak z člověka odebírá smutek a starosti, tak když potom na něj koukne dítě, všechno pozná. Děti jsou citlivé a navíc v dětství ještě nikdo nemá takové zkušenosti s opravdovým trápením a bolestmi, které život přináší, proto ten obraz možná lze v dětství brát jinak..
15.04.2010 17:49:00 | Anura