Talent
tvůj nekonečný talent
na nesplněné sliby
pliveš je kolem sebe
jak porouchaný automat
slova bzučí kolem uší
stále jenom kdyby
přidej na humoru
ať alespoň se mohu smát
--------
tvůj talent na problémy
tak dobře utajené
hoví si pěkně skrytě
jak v nedobytné kase
sám věříš tomu
že se za čas ztratí v čase
-------
tvůj talent klamat sebe
i svoje nejbližší
to je tvé věno
směle se můžeš rozšoupnout
už vše je dovoleno
---------
jen kdo zaplatí účet?
Přečteno 336x
Tipy 31
Poslední tipující: Mates.21, Házté, WAYWARD, Divoženka1, Juraj Hrom, NikitaNikaT., Kajaro, Labanda, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)