Sůl nasypal do řeky a Maruška se v ní vykoupala-není pak divu,že ji tělo pálí, až se i lýtka zapáují.
Rybář je nablízku a hasí.
doplnění pro zvídavé.
16.04.2010 20:02:00 | s.e.n
Výstižné a moc pěkné, vtipně okořeněné!!!
Solná krize z televize
vory čluny soumaři
vezou náklad drahé soli
Krize není!
To politici jsou jen žabaři!
15.04.2010 15:59:00 | carodejka
Jsou některé texty kořením a solí v místním menu.
Toto dílo k nim patří.
***
Jiří senior
14.04.2010 21:07:00 | j.c.