Anotace: ...aneb zamyšlení na tím, proč má člověk takovou radost, když se ta kytička u jména změní z červené na zelenou.
Jojo, taky jsem kdysi večer co večer sedávala u icq:) Takže to znám. Je to fajn pocit si s někým po celým dnu o všem popovídat a nemuset kvůli tomu nikam chodit nebo jezdit, zvlášt, když je člověk hodně unavenej...
30.04.2010 06:45:00 | kleopatra.sedma