Anotace: Kde je vůle, síla ducha? Stádoidné klišé naplňuje břicha.
1a-nikdo, jsme všichni Boží hovádka a takových jako byl například Jan Ámos Komenský a jemu podobní ve světě nikdy nebylo mnoho a ani oni nebyli a nejsou dokonalý, ale...
15.04.2010 14:44:00 | Jeněcovevzduchukrásného
LadyLoba Romana...jooo nacpat si dobře pupíky, to je moc fajn, nuž hezké a hlavně že nám chutná, tak zdravíčko milá přítelkyně.
14.04.2010 15:10:00 | carodejka
když si představíte malého človíčka-drobečka, když se narodí, jaký je bezbraný .. a pak vyroste a čeho všeho je schopný
a přece je člověk ve své podstatě tak úžasný ...
díla jednotlivců nebo celých skupin nejsou vždy jen děsivá ...
katedrály, letadla, hudba, divadlo, tanec ...
tolik krásy umíme vytvořit, když se chce ...
13.04.2010 16:49:00 | Romana Šamanka Ladyloba