Pravda Pravdoucí vs. pravda pravdoucí
složil jsem
slib mlčení
zakódovaný jazyk
těžko někdo rozkóduje
sedmý měsíc
sedmého dne
vyplula na povrch
Pravda Pravdoucí
známe se dlouho
jsem jejím přítelem
služebníkem
nocležníkem
aniž o tom vědí
ti zlí jazykové
Pravda Pravdoucí se rozplakala
svět zaslepila nenávist
svět ničí
svět zhyne
to nebyla dobrá slova
zvlášť z úst takové bytosti
kde je pravda pravdoucí
odebírá se k lidským uším
jenom ti, kteří chtějí poslouchat
ji opravdu uslyší
a já pravdu slyšet chtěl
aniž jsem ji o to prosil
Přečteno 267x
Tipy 12
Poslední tipující: ilona, harmony, Psavec, WAYWARD, labuť, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)