Krásná báseň, která mě velmi oslovila. Mám ráda přírodu a vážím si všeho, co nám dává a nabízí.
Pokud si člověk neváží sám sebe, neváží si ničeho,ani Lásky.A jak jsi to výstižně napsal.....Bez lásky je prázdný dům.
Opravdu krásná a já ráda dávám ST...
Pěkný večer Akriji .-)
20.08.2020 21:14:43 | Jaruška
Velice Ti děkuji, milá Jaruško.Jsem moc rád, že tě báeň oslovilla i za Tvé milé navštívení.
21.08.2020 21:11:01 | Akrij8
...mám ráda stromy, slunce, co probleskuje listy a zpěv ptáků, nevinný a čistý , to vše s s sebou nosím domů, usínám v listech stromů znovu a znovu... :)
19.06.2016 14:21:57 | Philogyny1
TAKÉ TO MILUJI, ČLOVĚK JE ROZPOLOŽENÝ A CITÍ SE BÝT SOUČÁSTÍ TÉ NÁDHERY :O)
02.11.2016 22:50:02 | Akrij8