Meziřádky
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=DWaB4PXCwFU
Sbírka:
Čekání
Možná jednou odezníš
v ozvěně zrezivělých
zvonů na věži.
Možná jednou zmizíš
v meziřádcích zaprášených
časem, co neběží.
I still try to find my place
In the diary of Jane
Možná, že nenajdeš,
co tak dlouho hledáš.
Možná, že projdeš
kolem a jinou cestou se dáš.
Možná, že ani já
už nikdy nebudu stejná
víla se jménem Jane.
So tell me how it should be
Víra stéká mi po kapkách
od sdrce i z očí mé duše.
Možná všechno bude jinak.
Please, so tell me…
Není co říct,
dokud neuvěříš,
že naděje stále zbývá,
že ještě neumírá.
Přečteno 390x
Tipy 17
Poslední tipující: ilona, carodejka, Labanda, dandelion-meadow, zelená víla, fuu, ziriant, labuť, Petbab, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)