Černobílá Alenka
Jak slepec
tonu v tmách,
narážím do lidí,
co dělaj, že mě nevidí.
a oni se mi smějí
jak kočka Šklíba.
Nevidím duhu
ani to jak se na mě díváš,
nevidím nic
a dál se propadám
stále dolů a dolů
králičí norou.
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: Mbonita, rezina, Květka Š., Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)